Strategieën

Animatie in de wereld van vandaag

In eenvoudige zou uitleganimatie kunnen worden beschreven als verbeelding / denkbeeldige figuren die met technische instrumenten in werkelijkheid probeerden te worden gebracht. Animatie is een belangrijk onderdeel van jouw leven geworden, zonder dat je dat zelf maar beseft. De ene dag is bijna onafgemaakt zonder animatie. De geanimeerde shows, karakters zijn bekende voorbeelden. Alle dingen, van adverteren tot verkopen, omvatten animatie. De waarde en het gebruik van animatie in ons dagelijks leven wordt sterk onderschat.

Animatie definiëren

J. Stuart Blackton, die een Britse filmmaker was, creëerde de eerste animatiefilm in Amerika en zou de vader van Animation zijn. In termen van leken creëert animatie een bewegend beeld / illusie van stilstaande materialen zoals foto’s of tekeningen of modellen. Animatie kan ook worden gezegd als een techniek om iets onrealistisch te maken dat realistisch lijkt. Er zijn vijf belangrijke soorten animatie: 2D, 3D, motion graphic, stop motion en traditionele animatie. Van al deze, als we er vandaag naar kijken, is 3D-animatie de meest gebruikte. Maar wat zijn 3D animaties?

3D-animaties:

3D-animatie is het creëren van bewegende objecten in een driedimensionale ruimte met behulp van een computer. De objecten in 3D-animatie zien er veel realistisch uit en kunnen ook worden verplaatst als echte objecten. 3D-animaties worden, afgezien van amusementsdoeleinden, gebruikt in medische video’s, studiedoeleinden en nog veel meer.

Wat zijn bewegingsontwerpen

Bewegingsontwerpen, zoals duidelijk uit de naam blijkt, zijn die stukjes animatie die de illusie van beweging of soms rotatie creëren en soms kunnen worden gecombineerd met audio. Ze worden meestal gebruikt om de animatie er realistischer uit te laten zien door er diepte aan toe te voegen door bepaalde trucs te gebruiken, zoals het toevoegen van muziek. Klanten kunnen motion design laten maken voor verschillende doeleinden, zoals branding, het maken van advertenties enz.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.