Promoties

3 Redenen waarom een spannende escape room altijd goed in de smaak valt

Op zoek naar een enerverend bedrijfsuitje? Wil je een keer iets anders doen voor je verjaardag dan bowlen of naar de kroeg? Een spannende escape room is zowel uitdagend als entertaining. Een escape room is, de naam geeft het al een beetje weg, een kamer waaruit je moet ontsnappen. Meestal heb je 60 minuten de tijd om door middel van samenwerken en puzzelen uit de ruimte te komen. Escape rooms zijn er in verschillende thema’s. Je hebt zelfs escape rooms die gebruik maken van acteurs. Benieuwd waarom een escape room bij groepen zo goed in de smaak valt? Lees snel verder!

Breek het ijs met Escape Room Leiden

Een escape room in Leiden spelen werkt vaak goed als groepsactiviteit. Heb je een groep die elkaar nog niet zo goed kent? Bij het spelen van een escape room heb je als groep direct een gezamenlijk doel. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over ongemakkelijke stiltes. Na afloop heb je altijd iets te bespreken. Dit maakt een escape room een zeer geschikte activiteit voor bijvoorbeeld een introductie of een kennismaking.

De ideale groepsactiviteit

Een escape room speel je echt samen. Waar je bijvoorbeeld bij bowlen omstebeurt aan de beurt bent, is er bij een escape room altijd voor iedereen wel wat te doen. Hierdoor hoeft niemand zich te vervelen. Dit is voor een groep met kinderen ook een ideale uitkomst. Zij kunnen zich de hele tijd vermaken, zonder dat dit ten koste gaat van anderen.

Leer elkaar kennen in een andere omgeving

In Escape Room Katwijk word je even totaal afgesloten van de ‘normale’ wereld. Je komt opeens in een andere omgeving met een totaal andere sfeer. Hierdoor leer je mensen op een heel andere manier kennen. Marie van de balie blijkt opeens heel goed te zijn met codes ontrafelen, en Arjan is een stuk fanatieker dan je had verwacht. Zo leer je elkaar pas echt goed kennen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.